SjuEtt

Kategori: text

Saker som stör mig

Frågor. Att jag aktivt ställer frågor jag inte vill veta svaret på men inte kan hålla mig från att ställa på grund av nyfikenhet.

Ljud. När folk envisas att spela upp klipp eller ljud utan hörlurar då andra är omkring. Det irriterar mig mer än jag vill erkänna.

Tidsoptimister. Det är inte så svårt att komma i tid.

Avreagerat. Är nu hemma i Åbo igen, skönt! Åt just ett bröd och ska nu ta mig till gymmet. Hoppas och tror att där inte är så många idag så ser fram emot att få gå dit i någon timme och bara träna och avreagera den energi som byggts upp på bussresan hit.

Tankar vid köksskåpet

Igår när jag stod i mitt kök och skulle ta en surskorpa till tänkte jag att vad gör det för skillnad om jag tar en till, jag är ju ensam. Då log det mig att jo nu är jag ensam, men utan någon ensam är jag verkligen inte.

Hemma

Är hemma hos mamma och pappa och därför lider updaterandet. Har gjort en massa under dom senaste dagarna som kommer visas på bloggen då jag är tillbaka i Åbo. Kan säga att av jägarvilan har jag 5 minuter kvar och att jag vattenlöpt 50 minuter idag och håller på att somna nu som reaktion på kloren. Hoppas allas veckoslut varit bra!

Behöver ett Jobb

Varje dag efter skolan går jag en sväng in till stan och klämmer på kläder, rör vid efterlängtade tidningar och håller krampaktigt i porslin jag vill kasta i golvet för att jag inte kan köpa det. Vad jag mest suktar efter nu är te koppar (mumin muggar är bara helt för små för det), nyaste numret av svenska ELLE, läppstift och kläder, speciellt en skjorta från Indiska och en stor stickad tröjja.

En bra start

Nyss hemkommen från stan (Åbo stan), spenderade kvällen med att gå på speed-dateing med Jesse och våra nya student kompisar, inte lyckat... Gick därifrån vidare till Aussie bar med Jesse, Mikko, Nico, Miina, Rebbe och andra bekanta. Själva skoldagen idag var rätt så tråkig, väntar med andra ord inte så mycke på imorgon. Kvällsprogram med sitsar och festande skrämmer mej dock, kommer måsta hitta en ny lever åt mej innan året är slut om det fortsätter i samma takt. Sov gott folk!