SjuEtt

Recap

En till vecka har snart gått och den här har innehållit allt och lite till och lite för mycket ibland. Känns som om det gått mer tid än bara en vecka.

På tisdagen var det studerande turnering med bollarna. en riktigt lyckad kväll och alla var glada och på bra humör. dagen var lång, 11 timmar, så man somna gott då man kom hem. var på en annan bollbokning på torsdagen. det är mycket jobb med dem förtillfället.

På torsdagen blev det en spontan tjejkväll med mina bästa. Behövdes och samtalsämnen blev djupare än förut, skönt att få ut allt och lyssna på de andra. Nästa träff är redan bokad och kan inte vänta!

Fredagen spenderade jag med Maiki. Vi lagade varma smörgåsar och såg på united states of tara och sedan såg vi filmen, seeking a friend for the end of the world. gillade den skarpt! 

Igår, på lördagen, var jag hemma och gick en sväng på stan. senare gick jag med sarah och jarina för att assistera på deras photoshoot. det var kul och sku kunna göra det oftare. måst tillägga att jag har sjukt duktiga och snygga kompisar! då det tog ett par timmar utomhus så fick jag sjukt kallt, man märker att hösten är här nu. köpte godis efteråt och lagade mej klar för att sedan ta ett par glas på tårget med ett par kompisar. lyckad lördag sku jag säga.

Idag har jag annat program. ni får se sen vad det är. puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas