SjuEtt

It's a girl!

På söndagen var jag alltså på min första baby shower. Vi hade, medan emelie och tony var ute ur huset, fixat och lagat klart för att sedan överraska henne då hon kom hem. Vi lyckades bra men nog hade hon aningar, haha! Allting var så fint organiserat och enligt färgtema och Emelie blev så glad. Jag hade jätte trevligt och det var roligt att träffa emelies vänner och få prata om baby grejjer. Kan inte förstå att babyn snart ät hät och kan inte heller vänta på att det händer!

Recap

En till vecka har snart gått och den här har innehållit allt och lite till och lite för mycket ibland. Känns som om det gått mer tid än bara en vecka.

På tisdagen var det studerande turnering med bollarna. en riktigt lyckad kväll och alla var glada och på bra humör. dagen var lång, 11 timmar, så man somna gott då man kom hem. var på en annan bollbokning på torsdagen. det är mycket jobb med dem förtillfället.

På torsdagen blev det en spontan tjejkväll med mina bästa. Behövdes och samtalsämnen blev djupare än förut, skönt att få ut allt och lyssna på de andra. Nästa träff är redan bokad och kan inte vänta!

Fredagen spenderade jag med Maiki. Vi lagade varma smörgåsar och såg på united states of tara och sedan såg vi filmen, seeking a friend for the end of the world. gillade den skarpt! 

Igår, på lördagen, var jag hemma och gick en sväng på stan. senare gick jag med sarah och jarina för att assistera på deras photoshoot. det var kul och sku kunna göra det oftare. måst tillägga att jag har sjukt duktiga och snygga kompisar! då det tog ett par timmar utomhus så fick jag sjukt kallt, man märker att hösten är här nu. köpte godis efteråt och lagade mej klar för att sedan ta ett par glas på tårget med ett par kompisar. lyckad lördag sku jag säga.

Idag har jag annat program. ni får se sen vad det är. puss!

☆ SÖNDAGSLISTA ☆

Vad ska du göra idag
Jag har städat och fixat i lägenheten. Senare var jag hos Maiki och kollade film.
Vad har varit bäst i veckan?
Att jag fått umgås med många av mina närmasta vänner, haft sleep-over och ordentliga tjejkvällar.
Vad har varit sämst i veckan?
Sömnbrist och utmattning till följd av en väldigt hektisk vecka. Minns inte senast min kropp varit så slut som den varit nu.
Vad har du sett för filmer?
Har sett på PH, Hector and the search for happiness och en dokumentär om surfning i Italien. Resefeber liksom!
Vem har du snapchatat med mest?
Sku vilja påstå att det är Sarah
Har du gråtit något?
Inte vad jag kan komma ihåg, skönt!
Vad längtar du efter?
Just nu längtar jag efter höst, eller kallare höst. Vill ha mössa, halsduk, vantar och tjockare rock. Och ljus, jag älskar att få ha tända ljus överallt. 
Vad vill du tipsa om?
Kan tipsa om dikumentären jag kollat och filmen jag och Maiki kollade. Dokumentären heter Bella Vita och filmen är som sagt Hector and the search for happiness.

 

Gonatt på er!

Vecka 37

God måndag morgon! startade dagen med smörgås och avocadoröra. idag har jag skola från 13.00-14.30 men borde läsa och låna en bok, så ska snart iväg. annors är veckan ganska lugn, två boll grejer jag ska vara med och hjälpa vid och till helgen blir det att åka hem igen. ska också försöka komma igång med tränandet då jag nu är så gott som frisk, måst bara komma lugnt igång. 

puss.

Hemma igen

Igår, fredag, kom jag alltså till stan med sarah och kevin för att hålla en bokning i kaivopuiston. det gick bra och var roligt, killarna var helt slut efter tre matcher. jag agerade bollvakt, skosnörsknytare (rätt svårt att göra sånt själv då man är i en boll) och allmän viktig person.

efter bokningen mötte jag upp irene efter en lång paus och vi gick längs med fredriksgatan och kollade in olika butiker. vi stannade också och köpte godis i en härligt gammaldags godisbutik.

var hemma efter fem och efter det gick kvällen i ett huij. glömde bort telefonen då jag lagt den i plåmboken så den blev orörd hela kvällen och senare kollade jag en dokumentär om jordens glaciärer och isar. tro det eller inte men dokumentären om IS var ganska ångestgivande.

Nu sitter jag och mornar mig i köket med kaffe och ska så småningom ta mig in till stan och sedan i något skede byta akkun i min telefon.

Puss!

glad men trött

Onsdag och torsdag har varit heldagar av planering och skolning. idag, fredag så bär det av på en privatbokning till helsingfors. jag kan lugnt säga att jag gjort mitt för den här veckan. 

skolan har alltså startat med en rivstart och jag är helt nöjd, det är mycket info som har kommit och klart känner jag mig lite lost, men det kommer lösa sig. stressar alltså men ändå inte, haha.

puss på er och ha en fin fredag!

Smart paketering?

Det här är kanske ett lite annorlunda inlägg, men jag bara måste visa er. Köpte topsar här om dagen och hittade det här paketet, blev först förvirrad då jag trodde det var bindor dom placerat mitt bland alla topsar i hyllan. fast förpackningen inte är den mest charmiga så är ändå topsarna packade på ett smart sätt. man får 500 topsar packade i 100 topsars paket, helt praktiskt faktiskt, riktigt nöjd på den fronten. men måst ännu säga att själva förpackningen av topsarna inte är i min smak. ni sku ha sett maikis min då jag klagade över att det ser ut som att jag köper bindor.

 

Hälsningar från tops entusiasten. Puss!

Första veckan

Hejsan! Första veckan i Åbo och i skolan har dragit igång. Är hela tiden på språng och älskar allt. är tyvärr sjuk och det stör då jag inte orkar lika mycket som jag annors skulle. lite extra stör det också nu då det är "back to school" överallt. har ändå hunnit datea sarah, pytte och maiki väldigt mycke och väntar nu bara på fler dater med saknade vänner.

idag är det onsdag och det vankas som nämnt back to school, jag inte kommer delta men går en sväng förbi där det ska föras så är man ändå lite med. tänkte sen spendera kvällen med paradise hotel och sova bort flunssan.

Puss!