SjuEtt

Vad snabbt det går

Veckan har gått helt sjukt snabbt, snabbare än förut till och med. Förstår knappt att det i skrivande stund är torsdag morgon. Kan meddela att jag idag är ganska trött och att fyra partyprissar sover i rummet breved. Men nu tycker jag vi tar en snabb genomgång av vad jag gjort de två föregående dagarna.

På tisdagen var jag igen med Jarina och Sarah för att fota, den här gången stod jag själv också bakom kameran. Är verkligen inte bra på det, tog ett tag att få ihop nåt. Efter det gick jag hem, Sarah kom med och vi drack en kopp te och sen for hon hem igen. På kvällen träffade jag Maiki och vi åkte hem till hans föräldrar för att ta hand om deras katt. Vi passade på att utnyttja huset och lagade mat och kollade en film.

På onsdagen hade jag frissa. Fick ett släng på måndagen och bokade tid så snabbt jag kunde. Gick till Atelje, som ligger på bibliotekets innergård. Blev jätte nöjd och min frissa var trevlig, kommer fortsätta gå dit. Efter att jag fått håret fixat gick jag snabbt till skolan igen, stannade inte länge och gick sedan en sväng på stan. Provade några grejer inne på H&M och man kan tydligt se att det kalla vädret gör sitt, har aldrig haft så elektriskt hår förut.

Lite senare på kvällen for jag på en bokning för Ydeas med Axel. Till turen kom bara 3 stycken så efter ett tag spelade vi fotsal. Jag var med och spelade hela tiden, då de som sagt var tre så att de kunde spela med jämna lag. Helt roligt var det, men har ju inte riktig kondition, hehe. 

Idag är igen en dag full med program, men det får ni troligen höra mer om i morgon, puss.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas