SjuEtt

Min helg i 9 bilder

På fredagen var jag i skolan men kom hem redan 12. Mös en stund med miina och hennes kompisar, som då ännu inte hade stigit upp. Gick senare en snabb runda på Hullut Päivät och köpte ett ansiktsserum och en deodorant till mig själv. Gick sedan hem till Sarah för att vara med tjejerna. Sarah bor nära Tyks och då jag gick förbi flög mediheli därifrån. Med flickorna pratade vi om allt möjligt, mest om Galan 2015 och vilken färg man passar i. 

På lördagen hade jag lovat att fa på en bokning, satt och väntade på skjutsen då jag tyckte det vardags för en selfie.

Bokningen trodde vi först skulle vara för ett gäng byggubbar men det visade sig sedan vara en polttare. Dom spelade länge och orkade helt sjukt bra. Vi hade dem att spela 3x15 minuters matcher, orkar alltså själv max 7 minuter.

Kände mig som en jumppalärare, haha!

Efter bokningen gick jag till skolan och gjorde skolarbete med Sarah i några timmar. Hade glömt att irene skulle komma på besök men det var inget problem för han göra allt jag skulle före hon sedan var i Åbo. Vi gick ut och äta till Pub Niska på kvällen. Jag åt deras Cecilia plåtbröd och det var gott, men orkade inte äta upp allt. Efteråt gick vi sedan hem med irene och kollade film tills vi somnade.

På söndag morgon åt vi lyxmorognmål på mitt råddiga matbord för att sedan dra oss ut på stan.

Vi prövade, köpte och reserverade en massa kläder.

Efter några timmar blev vi hungriga igen och gick igenom hela åbo före vi bestämde oss för sushi. Bakom oss satt ett gäng med barn och hmm, det var stökigt. Vem tar barn, småbarn, och äta sushi!?

Efter vår dag på stan måste irene fara hem och jag bestämde mig för att ta en promenad. Packade på mig en massa kläder och så var det inget problem med att det var lite kyligare. När jag kom hem så lagade vi varma smörgåsar med miina och jessi och det var den helgen!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas