SjuEtt

Flowpark

På torsdagen var vi med Ydeas till Flowpark för att göra någonting tillsammans utanför skolan. Vi blev en liten grupp som kunde komma men det gjorde ingenting. Tycker själv att det var jätte lyckat och det var roligt att få vara där med dem som kom.  

Vi var alla utrustade med hjälm, sele och handskar. Var så obekväm i min hjälm men den var nödvändig då jag lyckades slå huvve ett antal gånger under den tid vi var där. 

Vi klättrade tillsammans en del banor men killarna fick sedan på egen hand klättra de lite svårare. Jag var med på en svårare bana, och det var faktiskt jobbigt. Längdgränsen på banan var 150 cm, så jag hade lite svårt att nå allting då jag är lite över 160. Man kände sig rätt så liten flera meter uppe i luften. Har regält ont i armarna nu efter att jag krampaktigt hållit i vajrarna.

Tunnorna man ser på bilden var det svåraste jag gjorde. Nådde inte från en tunna till den andra, så fick försöka svinga mig fram för att få tag i repet tunnan var fast i och sedan flytta över. Det var inte kul, där och då önskade man att man var närmare marken och bara hade kunna hoppa ner.

Vår fina lilla grupp!

Efteråt gick några av oss till hesen och åt. Efter en utekväll (för min del) och flera timmar utomhus var det lätt det bästa beslutet på hela veckan! Pumski var en pärla och skjutsade sedan mig och sarah hem till mig där vi spenderade resten av kvällen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas