SjuEtt

Fem dagar i ett inlägg

Nu har jag inte skrivit någonting på ganska många dagar, förlåt, eller så inte. Jag tänkte vi kan gå igen det jag gjort sedan vi hörts senast. Torsdag. Hade en ganska lång skoldag, gjorde ingenting vettigt igen och alla viktiga arbeten blev ogjorda. Vi hade vår första timme i spss, ett statistik program och det var faktiskt roligt, det var rätt avslappnat och man fick faktisk då någonting gjort (klassas inte som vettigt).

Efter skolan på torsdagen tog jag mitt pick och pack och åkte hem. Skönt med lite extra ledigt när man nu för en gångs skull for.

På fredagen åkte jag in till stan för att äta lunch med min Famu och Fafa. Vi åt lunch i lasipalatsi och det var ett riktigt bra ställe. Efter lunchen träffade jag Irene och vi gick en runda på stan, gick i flera butiker och avslutade vår vandring i Roobertin Herkku.

På lördagen gjorde jag inte mycket. Upplevde min första migrän och på kvällen var det kalas/fest på schema. Blev nästan helt återställd till festen men kom aldrig helt igång, vilket var helt okej för sen mådde man bra på söndagen.

Brorsans fina julkalender han fick av kusinerna. Rolig ide till en present för er som snart ska på kalas.

Kom hem halv 5 och gick sedan snabbt till butiken då Sarah skulle till mig på middag. Då såg jag ut såhär.

Sarah och jag åt vår middag och sedan satt vi oss för att planera och spela in vår podcast. Yes, ni läste rätt. Jag och Sarah ska starta en podcast, men vi tar mer om den senare.

Igår var det måndag och då såg det ut såhär när jag gick hem från skolan. Jobbade hela dagen igår med diverse saker. Editerade hela morgonen, åt lunch med Sarah, skrev lite på skolgrejjer, gick hem för att fortsätta fixa och avslutade kvällen med att träna med Ida. Mina ben var så sjuka då vi slutade och idag är det inte bättre...

Det var mina fem dagar. Nu fortsätter jag och återkommer då jag känner jag har nåt intressant att berätta. puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas