SjuEtt

En onsdag

Jag tänkte vi skulle ta en titt på min onsdag via några bilder och lite mer text, häng med! 

Såhär ser jag då ut då jag vaknar och just har stigit upp. Morgonrock och kaffe framför datorn. Brukar vakna runt 2-1,5h före jag ska iväg så jag hinner vakna ordentligt, det brukar ta ungefär 30 minuter för mig att "vakna till".

Den här bilden är faktiskt från tisdagen men äh. Här är jag då klar att ta mig till skolan, woo!

Var då i skolan och avslutade den med att fa på kaffe med Pytte. Vi pratade om lite allt möjligt och sen ringde vi ett dubbelsamtal till Kira för att försöka övertyga henne om att komma hit och hälsa på. Vi drack vårt kaffe i Tiirikkala och blev rätt så besiven på deras chai latte, den rekommenderar jag inte. Annors så är jag väldigt kär i stället.

Köpte nyligen nya byxor och charmade Pytte ur sina gamla med dem, så vi matchade i våra blåa Lee. Snart ser ni påriktigt inte skillnad på oss, haha!

Efter kaffet gick jag snabbt ändå tillbaka till skolan och fixa lite grejjer. Gick sedan hem och vände ungefär i dörren för att fa och laga mat och se film med Maiki. Vi lagade höna med franskisar och det blev riktigt bra för att vara vi (värdelösa matlagare). På bilden har jag då maikis skor på mig. Kunde knappt gå i hans 47:or. Efter maten kollade vi alltså en film, vi såg The road within och jag älskar den, se den snälla!

Kom hem lite efter 9 och bestämde spontant att fa på ett glas vin med Miina och två andra. Allting slutade med att vi for ut till Lyni och jag hade faktiskt jätte roligt. Borde försöka vara spontan oftare! Det var den onsdagen det!

Idag är jag så öm i musklerna efter gårdagens besök till Flowpark, men mer om det senare. puss. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas