SjuEtt

En lång måndag

Trevlig måndag till er alla, hoppas den var bra eller håller på att sluta bra! Min måndag har varit lång och både produktiv och oproduktiv. Låt mig berätta. 

Vaknade 6.30 för att göra mig i ordning inför bokningen vi hade idag klockan 9. Tycker bilden visar rätt så bra hur sliten jag är och känner mig... Mamma, dags för krispaket??

Bokningen gick bra och det var roligt att hålla den då alla som deltog var på bra humör och var av sig själv organiserade. Trodde jag skulle frysa ihjäl då vi var utomhus men det blev rätt så varmt och klarade mig utan problem. 

Efter bokningen gick jag och åt lunch med Sarah och Maiki. Försökte sedan skriva på en uppgift som har deadline imorgon. På två och en halv timme skrev jag två rader medan sarah och maiki skrev uppgiften klar. Nog kan jag alltid. 

Senare träffade jag Jake efter en lång paus, så behövt! Vi gick längs ån och satt sedan på en bänk och pratade om allt som hänt sedan sist. På vägen hem köpte jag ett lås till gymskåpet så jag sku kunna gå och träna. Rätt så stolt att jag gjorde det och att jag gick och träna. Efter träningen kollade jag en stund på American horror story (?) med Miina och Lasse. Klarade av att se 10 minuter och gick sedan bort, helt för äckligt för mig, haha! Det var den måndagen, puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas