SjuEtt

En bra måndag

Måndagen började senare än vanligt, fastän jag fick sova längre hade jag sjukt svårt att stiga upp. Jobbade sedan med uppgifter tillsammans med Sarah som jag inte sett på över en vecka(!), som jag har saknat! Tur är hon frisk och tillbaka, hoppeligen stannar hon det med.

Gick med Jarina, Sarah och Cecci till vårdberget efter skolan för att se på då Jarina fotade Sarah. Tycker det är roligt att vara med, inte för att jag gör särskilt mycket, men det är kul. Vi hade problem att hitta en bra plats då det var så starkt solljus och det fanns dåligt av "jämn" skugga.

Till slut hittade vi då en plats och fick ihop tillräckligt med bilder. Sarah blir så bra på bild, man blir ju lite avundsjuk då man inte själv besitter den egenskapen, haha!

Här får ni ett smakprov på hur resultatet blev, så sjukt duktiga kompisar jag har!! 

Avslutade måndagen med tjejkväll hemma hos Jarina, vi lagade tonfiskssallad, talade och kollade på youtube klipp. Mest har vi igen diskuterat Galan 2015 dit vi är påväg, hoppas nu att det verkligen kommer att bli kul och att det är bra bloggar som blir nominerade. Ha en bra fortsättning på dagen, puss!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas