SjuEtt

En dag på stan

Började lördagen med en power walk/lenkki med linnea. Vi orkade drygt 7,5km. Gick sedan och hjälpa henne packa klart och klippa hennes undercut. ganska snabbt efter det kom irene och hämta mig och så for vi till ikea. köpte faktiskt ingenting. sen drog vi till stan. besökte för första gången moko, en helt gudomligt fin butik som har de finaste prylarna, matvarorna och café. köpte med mig renee voiltaires produkter för att prova. chipsen är nog lika onyttiga som vanliga men vi kan låtsas att dom inte är. köpte sedan en sak på stocka, men den förtjänar ett eget inlägg så håll ut. nu har jag just kommit hem från en spontan pw och ska krypa ner i soffan för att kolla amelie med mina "nytto"chips. Puss.

Ps. shoutout till linnea som har startat sin blogg för säkert 1000 gången. finare bilder hittar ni inte!

En sista måltid igen

Som sagt ska linnea dra sig på nya äventyr till spanien, så vi träffades några tjejer igår för att umgås en sista gång förrän hon far. Kom tidigare än de andra och fick hjälpa linnea mitt i packnings kaoset. det är mycket lättare att packa då det inte är ens egna saker, tror jag hjälpte henne lite med valen om vilka plagg som ska komma med. senare åt vi sallad och drack skumpa för att sen spendera några till timmar i sofforna. En riktigt skön fredag.

Idag skulle jag först träffa en kompis jag inte sätt på länge men hon måste avboka, så vi ses en annan dag. istället ska jag vara med irene och gå i butiker och bara vara.

Puss.

När man gick till butiken

Sprang min första lenkki för den här veckan, vilket var skönt efter en lugn dag på jobbet. Var via matbutiken och fick med mig hummus och vego-bitar som jag har velat testa. Vego-bitarna smakar mull eller jord eller nåt annat som inte smakar bra. Vill ändå pröva vidare bland olika vegetariska alternativ. Nu kallar sängen och ett avsnitt Call the midwife. Puss.

PS. måst fixa skärpan på kameran. 

 

En fredag förra veckan

Fredagen förra veckan var sommarens första ordentliga dag för mig. Firade den på linneas terass med pavlova och annat gott. Vi satt där länge och pratade och hade det bra. Det var så skönt att kunna sitta ute till tolv utan att frysa påriktigt, klart vi hade filtar men det hör till. Hoppas så att det kommer fler fredagar som den i sommar.

Impulser

Förra torsdagen fick jag en impuls och lagade inlagd rödlök. Super gottoch super enkelt.  

Nya nivåer

Lever ensam hemma för tillfället och har inte vant mig ännu så sover inte bra. Idag då jag vakna ville jag bara krypa ner i en famn och bli hållen och aldrig lämna den då det är så synd om trötta mig. Har druckit tre koppar kaffe och ännu har jag inte blivit desto piggare.

Mitt "jag orkar inte bry mig" - utseende har tagit sig till en ny nivå. Speciellt mitt hår. Titta på det! Ser ju ut som att jag bott i en skog i flera veckor och knappt vet vad en hårborste är. MEN jag har meikat mig idag, duktigt emilia. Det värsta med det är ändå att jag har gnuggat mig i ansiktet ett antal gånger redan så får se om jag kommer hem med något kvar.

Puss på er!

Nektariner

Igår: var det då första dagen på vecka 28 och jag var trött som tusan. Spenderade början av dagen på jobbet (surprise) och åt nektarin, som för övrig är mitt nya beroende. Efter jobbet for jag inte hem utan till stan, för att träffa kira. Vi gick i några butiker och drack latte på coffee house. Länge sedan vi sågs på tumis så det var kul att göra någonting ihop igen.

Idag: Har tappat träningsmotivationen... inte bra för rumpan eller magen. Nåja men jag börjar väll igen då jag känner för det. Har istället börja meika mig. Jag vet att jag i förra inlägget sa att jag inte meikar mig. Det gör jag inte heller. inte på dagen. inte till jobbet. Utan efter jobbet, hemma, i min ensamhet så meikar jag mig och tvättar sedan bort det igen. It makes so much sense, men det är väldigt terapeutiskt. 

Förutom det så lyckades jag slå till mig hårt med tandborsten i tandköttet för någon dag sedan. Gissa om man inte nu har, vad jag lovar är världens mest irriterande blåmärke. Det syns ju inte för andra men det känns och gör ont. jag lyckas nog.

Puss.

Snabb uppdatering utan bild

Har funderat på vad jag ska lägga upp på bloggen. Har hittils ju bara lagt upp det jag gör och kommer nog fortsätta så, men vill man se det från en annan synvinkel? Jag kan ändå inte skriva om följande saker för tillfället:

Min väska/mina saker. Att skriva om vad jag har i min handväska skulle inte fungera. Jag har en, EN, väska som i princip innehåller min kalender, plåmbok och dagens lunch varje dag.

Min lunch. Att skriva om dagens lunch kan jag inte heller. Jag äter i princip varje dag samma sak tills jag får kväljningar och sedan byter jag och gör samma sak igen.

Eller att skriva om mina favorti kläder eller make-up är inte att tala om. Jag går i samma kläder då jag äger några (skoja), plus att jag inte orkar bry mig klockan 6 på morgonen. Samma gäller make-up, orkar inte bry mig plus att jag faktiskt inte använder det för tillfället. Ja, ni hör ju att jag ser ut som ett lågstadiebarn...

 MEN ifall ni önskar nåt så hör av er, var så goda.

Pegasus

Hej! En slö dag på jobbet avslutades med PW med linnea. Kul med sällskap och att på samma hinna catcha upp. Vi talade om allt och lite till, mycket prat om resor då hon far iväg till spanien nästa vecka för att bo med sin kille. Kommer bli spännande. Vi stötte för övrig på en orm, en baby orm, det var mindre mysigt men helt jännä. För min del är det den andra orm babyn jag stött på i år.

När vi kom tillbaka från pw:n så gick linnea hem och jag utförde andra passet av veckans challenge. Det kändes i musklerna men det gör väll bara bra. Har nu också skaffat mina nya springskor. Mina nya dojjor är Nike air zoom pegasus 31 och jag älskar dem.

Imorgon är det fredag igen och då har jag klarat tre veckor ensam på kontoret.