SjuEtt

En bättre tisdag

På tisdagen hade jag ingen skola, några möten ändå men annors fritt. Ansökte om stipendier och börjar ha allt det klart. Börjar sakta hitta tillbaka till någon form av skolmotivation men det går ännu segt. Har också en fruktansvärd stress för sommarjobb. HAr tänkt stanna i Åbo men här är det helt sjukt svårt att få plats, man tappar motivationen att försöka göra bra ifrån sig. Annors tog jag vilodag från tränandet eftersom jag har så ont i benen från söndagens pass ännu. På kvällen kom Sarah till mig och vi satt som vanligt och pratade om allt och lite till i flera timmar. Hon är bra hon!

LinneaLördag

På lördagen kom Linnea hit. Köpte mat och annat hem eftersom jag så gott som inte hade någonting i huset. För den delen har jag nu också städat och ändrat om lite så här ser mysigare ut, så nöjd! Nåja men jag köpte också mera blommor. Är beroende...

Linnea kom runt fem tiden och vi började ganska snabbt efter det att laga mat. Vi var båda ganska trötta och det var skönt så vi helt kunde slappna av och bara umgås. Så länge sedan man har haft ensamtid med henne, behövdes.

Vi spenderade sista timmen av kvällen och första timmen av morgonen med att kolla The motivation, en dokumentärfilm om skateboarding. Sen gjorde vi morgonmål och drog ut på stan. Jag kan som sagt inte shoppa nu då jag inte har pengar men Linnea hittade ett och annat snyggt att ta med sig hem. 

Följde Linnea till bussen till fem och sedan gick jag till gymmet där jag träffade Cribbe för att träna ben. Alltså fy fan det var tungt, men Cribbe var bra på att pusha så fast jag inte var så glad på honom så fick jag allt gjort. Ha en bra måndag!

 

We never go out of style

Stulna frågor och en massa bilder

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med imorgon kväll, vilka hade du valt?
Jag har två alternativ. Jag skulle antingen äta med mitt Noux gäng hemma hos Felix i Noux eller sen skulle jag vilja äta ute i Berlin med Irene och Lotta. Båda skulle sitta bra nu.

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Min dag skulle vara solig och varm, så man kan gå barbent. Jag skulle vara ledig och kunna gå på picnic någonstans med en grupp kompisar, spela spel, dricka vin och ha det roligt. Senare skulle de vara att sitta ut på terass och kanske sluta med lite fest.

Om du fick leva tills du var 90 år och antingen fick ha kroppen eller sinnet av en 30åring de sista 60 år av livet. Vad hade du valt?
Jag skulle välja att ha kroppen som en 30åring. Att vara 90 år mentalt sku ju säkert vara kul, inte tror jag man blir slöare i huvudet eller tappar fantasin bara för att man blir äldre, det är ju kroppen som tappar kraften.

Om en kristallkula skulle spå en sanning om dig själv, din framtid eller om någon annan, vad skulle du vilja veta?
Jag skulle vilja veta hur mitt liv ser ut om ett år och sedan skulle jag möjligtvis vilja veta om jag gifter mig, gör karriär eller får barn. Skulle absolut inte vilja veta med vem eller var jag gör allt det här, det skulle göra mig galen. Jag skulle kanske ändå vilja veta ifall jag flyttar utomlands någongång i mitt liv. Skulle vara intressant att se om jag verkligen tar det steget i livet och prövar.

Vad värdesätter du högst i en vänskapsrelation?
Jag uppskattar då man kan vara ärlig och äkta mot varandra, det visar ganska bra var man är som vänner. Jag uppskattar klart en massa andra egenskaper, att man är snäll, lyhörd, lojal och med på konstiga idéer. En fin grej är att man kan vara tyst i varandras sällskap utan att det känns jobbigt.

Vad är det största du uppnått?
Jag vet inte om jag gjort något märkbart i mitt liv än så länge. Så jag är nöjd varje gång jag betalat räkningar, skickat iväg arbetsansökningar, får fler studiepoäng, tar redan på saker jag undrar över, hjälper andra, hör av mig till famu, ja listan kan bli lång.

vad räddar du om det börjar brinna? 
Jag räddar mig, min telefon, min dator och Miina. Klart jag sku kunna plocka med mig mer saker, men min telefon och dator bär på så många minnen och Miina tycker jag om, så hon skulle aldrig bli kvar.

 

PS. Bilderna är från 2013 framåt, stunder jag tyckt varit lite extra fina.

Tisdagen

På tisdagen var det fastlaskiainen. Hängde med Sarah, Maiki och Pytte, vi hade kalaskul. Vi började på dagen hos Pytte, for till parken och fortsatte hos mig. Hos mig lugnade vi ändå ner oss och bara tog det lugnt och hade de kul. Kvällen slutade ändå inte i utgång för mig eller någon annan förutom Pytte. Helt bra val då jag varit och är flunssig. Men det är super roligt att kunna hänga ihop med dessa tre. Ett nytt gäng såskoppar!

The Great Gatsby

    

På fredagen var det alltså vinkväll med Sarah. Gud så det var länge sedan och så behövt. Vi delade som vanligt en flaska vin men vi kände oss lite äventyrliga så vi fortsatte med vad vi hittade i skåpen, hehe. På lördagen var det alla hjärtans dag, firade det inte på något speciellt sätt men på kvällen hade Emelie födelsedagskalas med Gatsby-tema.        

     

Kom hem runt 1, var väldigt trött och hungrig så var allt annat än trevlig. Idag har vi gått på promenad längs med ån i solskenet, helt sjukt kallt men skönt. Nu är jag hemma och vilar. Halsen har varit sjuk sedan torsdan så jobbar på att få bort det. Ska väll också catcha up me lite folk idag så de väntar jag på. Trevlig söndag!

Senaste

    

Var hemma i mitten av veckan. Hade tandläkare på tisdagen så var tvungen. Passade på att träffa favoriterna och dog lägenhetsdöden hemma hos Irene. Mamma och Pappa var det också helt roligt att se, märkte att jag nog saknat hem lite ändå.

Nu är jag tillbaka i Åbo och vaknade upp med en sjuk och tjock hals. Blir lite sämre hela tiden så känner mig rätt så ynklig. Ska snart iväg och köpa chai te och bärsoppa, inte matglad idag. Idag var det dessutom penkkis, måst säga att Åbos penkkis va ganska tråkig... Imorgon ska jag dricka vin med Sarah, väntat i en evighet på det! 

Tvättfredag

Min fredag gick väldigt långt ut på att tvätta. Hade tvätt så jag inte visste vad jag skulle göra typ. Testa nya tvättabletter, funka helt bra. Runt fem tiden kom Pytte förbi för att äta middag med mig. Så kul att träffa henne igen, vi har gjort bra framsteg i att ses oftare. Vi talade om allt som behövdes och vi konstaterade snabbt att det var den bästa terapin för båda på länge.

      

Här kan ni se mängden kläder och annat på tork. Måst påpeka att då var det ännu två maskiner otvättade... Uppskattar torkrummet nåt otroligt.

Bilden på mig är tagen 22.50 då jag ska hämta upp sista lasset kläder. Så trött i blåa jeans och utan bh, saker jag i sista sekunden dragit av mig för att de måste tvättas. Jepp, jag bjuder. Nåja sista bilden är alla kläder plus lite av det som inte ännu var helt torrt. Eftersom vi med Miina saknar en torkställning så ser det då ut så där.

      

Måndag

Hejsan! länge sedan sista som vanligt... Men jag lever och sånt. Har spenderat helgen med att vara med på en turnering vi ordnade med Ydeas, varit på arbetsintervju och bara tagit det lugnt. Har två timmar på schemat den här veckan, skönt så man kan fokusera på annat också. Tränandet har börjat visa resultat men får vila lite nu, stötte knät på lördan då en kille flög över kanten på mej, har fina blåmärken så att säga... Ska försöka uppdatera mera, men lovar inget, haha! Puss!