SjuEtt

Fredag, Lördag och Söndag

Helgen gick så snabbt! Fredagen bestod av shopping och hemmamys med masterchef. På lördgen åkte jag till Ikea med Sarah och Maiki och köpte julpynt och decilitermått. Senare på kvällen åkte jag hem till Emelie för att äta middag med henne. Vi for sedan till Tårget för ett glas vin, sjuk roligt då hon känner typ alla som jobbar där! På söndagen gjorde jag på nationalekonomi uppgiften med Maiki, vi fulsjöng och drack kaffe. Puss på er!

vecka 48

  

 

 

Vecka 48!
Måndagen består mest av skola, 8.30-16.30 och träna med Sarah.
På tisdagen skall Nationalekonomin bli klar, lunch med Felicia, tvätta kläder, träna och sedan planeringsmöte på kvällen.
Onsdagen bli ganska lugn, inte mycke skola alls så det blir väll träning och en lugn kväll.
Torsdagen är det kort skola men sedan en massa skolarbete, träning och hemmamys.
På fredagen kommer Irene och Mindi hit för det vankas glögg-runda! Före det är det skola igen och om det finns tid så tränas det också.
Lördagen blir en slapp dag med hemmamys.
Och på söndagen vankas det 14-års kalas hemma så måst kanske ta mig dit.

Det blir min vecka det!

Make Up Factory

Igår gick vi på ett litet event till Make Up Factory med Jarina, Sarah och Cecilia. Eventet var ordnat av två tjejjer från skolan via finlanssvenskabloggare, och det var riktigt lyckat. Ny make up fick man med sig och lite roligare vardag blev det med. På dagen hade jag ju varit i Kimito igen och det var rätt så jobbigt men det gick snabbt och vi fick allt gjort som vi ville. Nu är det bara att analysera allting och slutföra det projektet! 

Kimito

God morgon! Snart bär det igen av mot Kimitoön, ska stå i matbutiken i Kimito och försöka intervjua folk om deras biblioteks vanor, ni hör ju hur intressant det låter, men är med Cecci så överlever! Idag är det då fullt upp med att vara där och efter det skall jag iväg på ett event och sedan borde jag träna, men vi får se, halsen är absolut inte i skick.

Måndagen den trötta

Måndag morgon och jag lever! Ont i halsen och öronen ömmar ännu... Borde sminka mig och dra mig till skolan inom 29 minuter. Vi får se om jag hör av mig senare. Puss!