SjuEtt

Födelsedag med regn

God morgon! Sitter här med min vattenflaska, steg upp för drygt 40 minuter sedan. Nytt rekord då jag vanligen vaknar runt 8. Igår firades Ap som fyllt 21! Hos henne bjöds det på smått och gott och därifrån drog vi mot cuba efter 10. Klart det skulle regna och jag hade ballerinaskor på mig så jag köade snällt i 40 minuter innan jag sa tack och hej och tog första bussen hem! 

Idag ska det städas inför dimissionen på lördagen. Väntar så på att få ha min nya klänning på mig! 

Mörkt och kallt

God Kväll! Länge sedan sist as always! Har äntligen kommit till det stadiet att jag kan börja träna igen! klart att det på dagen då jag skulle göra min premiär lenkki regnar och är +6 grader ute. Vi hoppas på en bättre dag imorgon alltså.

Kort uppräkning av vad som hänt och kommer att hända denna vecka:

-på måndagen hittade jag min klänning för lördagens dimission
-på tisdagen förde jag den för att sys upp
-på onsdagen skall vi fira Annas födelsedag
-på torsdagen gäller träning och städning, plus att det är ledigt!
-fredagen består mest av förberedelser och möjligtvis lite kompishäng
-Lördagen består av dimission och fest
-söndagen är planerad mysdag

 

Onsdag

Lite vad som hänt senast! På fredagen spenderade jag dagen i stan med Anna, åt på Johto och kollade the other woman på bio. Lördagen bestod av hamburgare och eurovisionen. På söndagen var det morsdag och vi firade den med traditionell morsdagsmiddag med famo och fafa. Efteråt for jag och kollade match. Nu under veckan har jag bara jobbat, försökt lära mig lite barnpsykologi och få igång mitt tränande. Har varit sjuk sen slutet av mars och nu börjar det gå bättre, målet är att kunna börja träna normalt nästa vecka! Idag fick vi hem lite prover av Johanna, diggar raw smoothieserna!

Torsdag

På måndagen såg det ut såhär då jag vaknade, ville gå tillbaka och lägga mig. Vet ni vad det här innebar på dagis? Korakläder...

Tror jag är hälsosam och har börjat äta chiapuddig varje morgon, ingen aning om det är nyttigt i den mängden!? Måst ändå säga att fast det ser ut som grodägg så smakar det inte så farligt, läs: nästan ingenting om man inte lägger i banan.

Blev lite småkär i skjortan från mango men lät den hänga kvar. Tror den ändå kommer med hem nästa gång.

På onsdagen var det bowling med tanterna på dagis. Ville först inte gå, är inte i samma åldersgrupp som de flesta, men gick ändå. Var jätte dålig och kom tredje sist, fast det var roligt att se hur tanterna är utanför dagis!

Måst skärpa mig och börja använda min kamera så kan man få lite snyggare bilder hit! 

Helgen

      

På onsdagen fick jag ögoninflammation och fick gå till läkaren från jobbet utklädd till leopard för att få ögondroppar. Efter jobbet åkte jag till Åbo för att fira vappen med Robbe och några till.

På fredagen följde jag med till Ekenäs, var ute med Madamme och kollade match. Helt skönt med lugnare helger!