SjuEtt

sex gånger jag

En titt i mitt photo booth arkiv. var så goda, jag bjuder! 

Lill-Lördag

Bakade scones i morse och mös framför paradise hotel, en bättre onsdag har man inte haft på länge! Nu bär det av mot banken och sedan kallar skolan. Skall hinna träna efter det och sedan dra mig till Jarina för att ha den traditionella tjej-kvällen, väntar så! Puss på er!

Måndag

 
Så såg man ut idag, snart sen till skolan som vanligt... Började dagen hos Sarah som fyller år, GRATTIS vännen! Ska och äta sushi och på bio senare idag. Skall sessutom gå med i ett 10 veckors löpar challenge, vem vill joina? Puss på er!

Lördags scones

Lagade scones idag efter gymmet. Får ångest av att måst hälla ut gammal mjölk och slänga bort gammal mat så passade på att göra någonting vettigt av det. Blir inte så mycket förtärande av allt jag köper eftersom jag är hemma så sällan. Gott blev det iallafall och är mätt som en plätt nu. Lite oskarpa bilder men var så hungrig, haha!

Tankar vid köksskåpet

Igår när jag stod i mitt kök och skulle ta en surskorpa till tänkte jag att vad gör det för skillnad om jag tar en till, jag är ju ensam. Då log det mig att jo nu är jag ensam, men utan någon ensam är jag verkligen inte.