SjuEtt

Flytten

     

Idag flyttade jag hem från Åbo, men flyttar tillbaka igen i september! Skönt att slippa betala hyra för en tom lägenhet, men otroligt jobbigt att släpa hem saker jag inte egentligen behöver men inte har någon annan stans att sätta! Nu börjar sommaren för mig och jobbet med det!

Genom Telefonen

Började påsken med att besöka IKEA med Maiki. Maiki sku ha en kaffepress och jag skulle vara sällskap. Blev kär i tomatplantorna och citrusträden... Kom hem med lite ljus och en blomma.

      

Blomman jag kom hem med. Drog senare till Sarah för lite ost&vin, hade varit en allt för lång paus sedan senast!

På långfredagen åt jag och Maiki middag tillsammans. Vi var båda ensamma i Åbo så vi tänkte vi kan vara ensamma tillsammans. Sen kollade vi två filmer och åt lite glass.

På lördagen mötte jag Emelie och Tony på Tårget och drack några glas vin. När de drog vidare gick jag hem till Robbe.

På söndagen träffade jag Emelie och Tony igen. Vi tog ut Gilda (katten) för att vänja sig lite med att vara ute. Hon charmade alla! Sen solade jag och Emelie lite och blev charmade av grannpojken.

Senare åt jag tre rätters med Robbe, min sena födelsedagspresent av honom. 

Idag kom jag hem (ska jobba i veckan) och drog direkt på picnic till Linnea. Blev så sjukt glad då jag insåg att min sommar kommer bestå av en massa liknande dagar/kvällar, har ju inte firat sommar i stan på två år nu så det kommer bli kul!

20-22.3 Vad hände då?

Den 20.3 lanserade vi vårt andelslags hemsida, det firades klart med lite kalas! Dagen efter klippte jag av mig 15cm av mitt hår!

På lördagen var jag i stan med Irene. Det var nån streetfood grej på G då, sjukt mysigt!

Senare var det utgång på schema men före det var det vin och klädprovning hos Irene!

En dag på torget

Idag har vi haft marknadsföring för Turku Karting på Åbo torg. Vi delade ut rabattkuponger och körde "race" mot varandra på gatorna. Blev helt positivt överraskad hur bra man blev bemött, finska folket kanske ändå inte är så stela!?