SjuEtt

Snabb sväng hemma

Försöker lära mig dricka gröna smoothies, so far so good! Denna bestod av spenat, selleri, banan och vatten. Nu skall jag dra mig till stan för att söka födelsedagspresent åt min bror (vad vill 13-åringar ha nuförtiden!?) och sedan gå och träna. Var och kollade klasskillarnas säbä match tidigare och dom vann, känner mig stolt!

Tisdag

Long time no see! Ska rusa till skolan så snabbt jag skrivit det här. Idag står avtaslrätt på schemat och klockan 3 har killarna säbä match, hoppas dom kanske idag skulle vinna. Där emellan skall jag sitta i skolan och försöka få någonting gjort på mitt IT-portfolio... Vi hörs senare!

en lång paus och några bilder

Den gamla telefonen som jag trodde var odödlig.

Den nya, den är vit och jag tror inte alls att den är lika odödlig som min gamla...

Åt sojayoghurt i en söt burk, smaka lite annorlunda än vanlig youghurt men kommer nog köpa igen.

Ost&vin-kväll med Sarah. Senare kom Heta med och vi drog ut tillsammans på sitz och monkey fest.

Skaffade gym-kort och blev hälsosam, får se var det slutar.

Days like these

Tisdag morgon, kaffe i koppen&kroppen och nya favorit skjortan är på. Har sedan jag köpt min randiga Marimekko skjorta bott i den, så skön! De två andra bilderna är från söndagen då Maiki var här och höll matta stöd åt mig, vi fick fyra uppgifter gjorda före sählyn. Idag skall en ny telefon införskaffas, det pirrar i magen!

Glöggen och randigt

Irene kom hit på fredan. Vi lagade gräddig pasta och överåt.

Vi pratade skit och jag blev uppläxad angående juntiga killar. Vi skrattade så vi grät åt allt från Björn Gustafsson (nostalgi) och nya Vines.

På lördagen, 8.00 för min del,  gällde Old is New, vårt loppis vi skapat med teamet. Kommer inte baka bulla på väldigt länge (130 stycken bakades på fredagkväll).

Försäljare och köpare kom och gick. Vi blev på plus och det var det ända jag egentligen brydde mig om. 

En händelse i matbutiken ledde till att min älskade telefon föll i golvet och ser nu ut såhär. Vet inte vad jag skall göra men har härliga vänner som har erbjudit sig att låna ut sina gamla telefoner åt mig till jag får en ny egen.

Idag gäller matta-stöd med Sarah och Maiki och efteråt är det söndags-säbä. Senare efter det skall jag troligen gå och säga hej till en sjukling, varm glögg och en soffa tror jag står på schemat där.

7.14

Denna morgon ser jag ut såhär, trött och yrvaken. dricker kaffe och äter piimä med bär och sånt. Veckan har gått snabbt och jag har haft en massa skola, satt igår till halv 10 i skolan och arbetade och idag rullar det på från 8.30 till 16.30. Besökte IKEA igår en stund  med Sarah och Maiki, ojojoj säger jag. Bäst av allt skall ni veta är att jag har hittat ett gym åt mig, slut på tjockis Emilia!