SjuEtt

Inte från Åbo

        

Försökte bekanta mig med mina hoods igen genom att gå på lenkki samtidigt, gick helt bra och hittade en passlig rutt. Känns ändå som om det skulle stå "inte från Åbo" skrivet i pannan. To be continued.

Pytte

Orienterade (bokstavligen) mig igår hem till Pytte för lite spontan sleep over. På dagen var det skola som gällde och så träffade jag Ida efteråt. Idag står Ready Study Go på schemat och jag är så trött på info! Grr.

En bra start

Nyss hemkommen från stan (Åbo stan), spenderade kvällen med att gå på speed-dateing med Jesse och våra nya student kompisar, inte lyckat... Gick därifrån vidare till Aussie bar med Jesse, Mikko, Nico, Miina, Rebbe och andra bekanta. Själva skoldagen idag var rätt så tråkig, väntar med andra ord inte så mycke på imorgon. Kvällsprogram med sitsar och festande skrämmer mej dock, kommer måsta hitta en ny lever åt mej innan året är slut om det fortsätter i samma takt. Sov gott folk!

8. 34

Måndag, första skoldagen och jag vaknar upp och ser ut som Scar. Mina grannar är igen uppe och fixar på gården, söta är dom! Har någon för den delen försökt att skala en kiwi med en dålig kniv? Jag har, nu ska d fan köpas ordentliga knivar!

Åbo

Så har man flyttat till Åbo! Har lyckats få allting uppackat men är långt ifrån färdig med vad man kan kalla inrädning. Mamma och Pappa som snällt hjälpt mig komma hit och komma igång, lämnade mig runt 6. Ensamheten var hemma en lyx, nu gör den mig bara rastlös, separationsångest check!

Kargicak

     

Hoppade på planet till Kargicak för en vecka sedan, och ville inte stiga på planet hem! Kargicak var allt och lite till! Veckan gick snabbt och innehöll mycket, för att nämna lite: snygga turkar, sanslöst goda mojiton, parasailing, sol, svett och kvälls dopp i poolen. Väntar på mera och mera skall det bli!

Start

Spenderat dagen med en efterlängtad Nicole. Ätit sallad på johto, kollat Monsters university (rekommenderas), suttit lite mer på cafe och shoppat. Mötte senare Irene på moms och avslutade kvällen i makuuni.